Mynte
Intro > Mynte

Mynte


Mynte, marokkansk
Mynte er meget brugt i det mellemøstlige og asiatiske køkken.

Herhjemme bruger vi meget mynte i desserter fx i en hjemmelavet is, til frugtsalat eller blot som pynt. Den passer godt sammen med chokolade, jordbær, ananas og andet frugt. Mynte er også velegnet i salater, couscous, tzatziki, i kogte ris og ærter samt i dressinger.

Mynte anvendes også til forskellige kolde og varme drikke som fx den klassiske drink mojito, i isvand, smoothies og til te.

Vær også opmærksom på disse typer af mynte:

Schweizisk mynte
Schweizisk mynte har en frisk smag af mentol, der gør den velegnet til deserter.

Chokolademynte
Chokolade mynte har en frisk ”After Eight”-smag, der gør den særdeles velegnet til desserter.

Tilbage til oversigt

 
 
Krydderurter

Her kan du læse alt om friske krydderurter.

Krydderurter
Alt om krydderurter  
Alt om krydderurter

Friske krydderurter er en gave til det Nordiske Køkken. Variationen på smag og duft er utrolig.

Friske krydderurter må gerne doseres