Løvstikke
Intro > Løvstikke

Løvstikke


Løvstikke har en kraftig smag og en karakteristisk eftersmag.

Anvendes især sammen med kartofler på flere forskellige måder. Prøv løvstikke som drys på nye kartofler, i kartoffelmos, kartoffelsalater eller kog den sammen med kartofler. Løvstikke giver god smag, når man lader den koge med, den er derfor god til supper og simreretter.

Den kan også bruges i frikadellefars og andet svinekød eller bare stege med når man steger kød på panden.

Prøv også at lave en pesto af løvstikke til marinering af kød eller til at vende i nye kartofler.

Tilbage til oversigt

 
 
Krydderurter

Her kan du læse alt om friske krydderurter.

Krydderurter
Alt om krydderurter  
Alt om krydderurter

Friske krydderurter er en gave til det Nordiske Køkken. Variationen på smag og duft er utrolig.

Friske krydderurter må gerne doseres