Intro > Krydderurter > Sådan behandler du krydderurter

Sådan behandler du krydderurter


Transport
Urte-Boxen til potter har vi udviklet, for at beskytte de friske krydderurter under transporten, da friske krydderurter i potter ikke kan tåle træk og stød.

Opbevaring
Generelt er træk krydderurternes store fjende. Som med de fleste andre råvarer i køkkenet er opbevaringstemperaturen væsentlig. For at opnå den længste holdbarhed er en svaletemperatur på mellem 5 og 15 grader optimal. Basilikum må aldrig opbevares i køleskab. Denne skal helst opbevares ved 15 – 20 grader og hvis den opbevares for koldt, bliver den sort på bladene og kan ikke anvendes.

Tilberedning
Se under produktsortiment under de enkelte urter, hvilke der kan komme tidligt i retten og hvilke der først bør tilsættes til sidst.

 
 
Krydderurter

Her kan du læse alt om friske krydderurter.

Krydderurter
Alt om krydderurter  
Alt om krydderurter

Friske krydderurter er en gave til det Nordiske Køkken. Variationen på smag og duft er utrolig. Det er lidt trist at